Komora na zrání masa 98 L Tip
  • Komora na zrání masa 98 L

Komora na zrání masa 98 L

V chladících boxech zraje maso většinou cca 14 dní touto takzvaně suchou cestou. Po uplynutí 2 týdnů je třeba se rozhodnout. Některé steaky jsou výborné právě "na sucho" a tak v chladících boxech pokračuje jejich zrání za nezměněných podmínek i nadále. Typicky se takto nechávají vyzrát vysoké či nízké roštěnce. Hovězí může zrát suchou cestou klidně i 5 týdnů. Masu to nijak neuškodí, naopak. Chuť se zvýrazní, ovšem odpaří se část vody a tedy se zmenší i objem. Zákonitě se pak tento úbytek vody projeví na ceně masa, které je o to dražší.

Detailní informace
57 990
47 925,62bez DPH
Objednávka z výroby (5 ks)
  • Detailní popis
  • Parametry
  • Značka

Kód produktu F8902046
Značka Forcar
Záruka 12 měsíců

Spinner
Cookies Cookies

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.