Komora na dozrávání masa 508 L
  • Komora na dozrávání masa 508 L

Komora na dozrávání masa 508 L

V chladících boxech zraje maso většinou cca 14 dní touto takzvaně suchou cestou. Po uplynutí 2 týdnů je třeba se rozhodnout. Některé steaky jsou výborné právě "na sucho" a tak v chladících boxech pokračuje jejich zrání za nezměněných podmínek i nadále. Typicky se takto nechávají vyzrát vysoké či nízké roštěnce. Hovězí může zrát suchou cestou klidně i 5 týdnů. Masu to nijak neuškodí, naopak. Chuť se zvýrazní, ovšem odpaří se část vody a tedy se zmenší i objem. Zákonitě se pak tento úbytek vody projeví na ceně masa, které je o to dražší.

Detailní informace
161 990
133 876bez DPH
Objednávka z výroby (5 ks)
  • Detailní popis
  • Parametry
  • Značka

Kód produktu G-GDPH508C
Značka Forcar
Záruka 12 měsíců

Spinner
Cookies Cookies

Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.